Als zendeling ben je erop gericht om er voor anderen te zijn. Je hoopt door jouw manier van leven een aantrekkelijk voorbeeld van een toegewijd christen te zijn. Maar wat nu als je zelf tegen geloofsvragen aanloopt? Als je ontmoedigd raakt, Gods nabijheid mist, niet meer goed weet wat God van je vraagt? Bij wie kun jij dan terecht?

Mogelijk heb je een gemeente, thuisfrontteam en/of een zendingsorganisatie achter je staan. Niet altijd kun je daar echter terecht met je geloofstwijfel, persoonlijke moeiten en vragen. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan deskundigheid of veiligheid. En misschien loop je juist aan tegen zaken waar deze mensen bij betrokken zijn. Dan kan het helpen om eens met een onafhankelijke begeleider te praten.

Hans Alblas
Hans Alblas is Bijbelleraar, spreker en geestelijk begeleider. Hij heeft een hart voor zending en evangelisatie, heeft zelf een jaar in het buitenland gewoond en heeft twee keer de module ‘Job’ gegeven op Cornerstone College in Beugen. De begeleiding die hij biedt is professioneel, persoonlijk en praktisch.

Professioneel
Hans studeerde theologie aan de Evangelische Theologische Hogeschool en aan de Vrije Universiteit. Zijn afstudeerscriptie voor de masteropleiding ging over mystagogie ofwel geestelijke begeleiding. Hij heeft ruime ervaring met coaching en begeleiding.

Persoonlijk
Vanuit zijn eigen geloofspassie is Hans oprecht geïnteresseerd in jou. Hij biedt veel ruimte aan jouw eigen verhaal door aandachtig en zonder oordeel te luisteren. Elk begeleidingstraject is uniek en maatwerk: de lengte, vorm en inhoud hangen af van wat jou verder helpt.

Praktisch
De begeleiding is gericht op jouw geestelijk leven, het is geen therapie. Mocht er een andere vorm van begeleiding nodig zijn, dan zal Hans je eerlijk doorverwijzen. Hans sluit optimaal aan bij jouw wensen en mogelijkheden. Verblijf je in het buitenland? Dan spreken we af via Skype. Er is geen wachtlijst en doorgaans kun je op korte termijn je eerste gesprek hebben. Heb je bij Jabes Verzekeringen het Jabes Expat Pakket afgesloten met het onderdeel ziektekosten, dan kun je jaarlijks een bedrag van 300 euro declareren.

Meer informatie en aanmelden
Is je interesse gewekt en wil je graag meer informatie of wil je je direct aanmelden? Neem dan contact op met Hans via hansalblas@omnicus.nl.