• Wie Christus volgt, laat Hem vóórgaan. Wat houdt dat in, hoe doe je dat en waar kun je vervolgens allemaal tegenaan lopen? Dit boek wil je uitnodigen om voortdurend om Jezus heen te draaien, als het centrum van je leven. Lees meer over de inhoud van dit boek of bekijk het inkijkexemplaar.

 • Christus alleen - Lessen uit de Kolossenzenbrief

  15 Bijbelstudies die je helpen in de navolging van Christus
  In dit boek neemt Hans Alblas je mee op ontdekkingstocht in gedeelten uit Kolossenzen 1, 2 en 3. Hij concentreert zich op verzen, die je helpen om helemaal op God gericht te zijn. En daarin blijkt steeds weer dat Jezus Christus de centrale rol speelt. Dit boek is geschikt voor persoonlijke studie en om te gebruiken in groepsverband. Na elk hoofdstuk staan er vragen, een gebed en een oefening om je te helpen de inhoud eigen te maken. Bekijk hier het eerste hoofdstuk.  
 • In dit luisterboek gaan we op ontdekkingstocht in gedeelten uit Kolossenzen 1, 2 en 3. We concentreren ons op verzen, die ons helpen om helemaal op God gericht te zijn. En daarin zien we steeds weer dat Jezus Christus de centrale rol speelt.
  • 15 Bijbelstudies van ongeveer een kwartier.
  • Totale speelduur 4 uur.
  • MP3 audio-bestanden voor mp3- of dvd-speler en computer.
  Beluister hier een stukje van aflevering 1.
 • Sale!

  Christus alleen - Lessen uit de Kolossenzenbrief

  15 Bijbelstudies die je helpen in de navolging van Christus
  In dit boek neemt Hans Alblas je mee op ontdekkingstocht in gedeelten uit Kolossenzen 1, 2 en 3. Hij concentreert zich op verzen, die je helpen om helemaal op God gericht te zijn. En daarin blijkt steeds weer dat Jezus Christus de centrale rol speelt. Met de mp3-cd kun je de inhoud van het boek beluisteren via mp3-speler of computer. Dit boek is geschikt voor persoonlijke en gezamenlijke Bijbelstudie. Elk hoofdstuk sluit af met verwerkingsvragen, een gebed en een praktische oefening. Bekijk hier het eerste hoofdstuk. Beluister hier een stukje van aflevering 1.
 • Christus alleen – Lessen uit de Kolossenzenbrief

  15 Bijbelstudies die je helpen in de navolging van Christus
  In dit e-book neemt Hans Alblas je mee op ontdekkingstocht in gedeelten uit Kolossenzen 1, 2 en 3. Hij concentreert zich op verzen, die je helpen om helemaal op God gericht te zijn. En daarin blijkt steeds weer dat Jezus Christus de centrale rol speelt. Dit boek is geschikt voor persoonlijke studie en om te gebruiken in groepsverband. Na elk hoofdstuk staan er vragen, een gebed en een oefening om je te helpen de inhoud eigen te maken.
 • Sale!

  Boek en luisterboek samen

  18,95

  Christus alleen - Lessen uit de Kolossenzenbrief

  15 Bijbelstudies die je helpen in de navolging van Christus
  In dit boek neemt Hans Alblas je mee op ontdekkingstocht in gedeelten uit Kolossenzen 1, 2 en 3. Hij concentreert zich op verzen, die je helpen om helemaal op God gericht te zijn. En daarin blijkt steeds weer dat Jezus Christus de centrale rol speelt. Met de mp3-cd kun je de inhoud van het boek beluisteren via mp3-speler of computer. Het boek is geschikt voor persoonlijke studie en om te gebruiken in groepsverband. Na elk hoofdstuk staan er vragen, een gebed en een oefening om je te helpen de inhoud eigen te maken. Bekijk hier het eerste hoofdstuk. Beluister hier een stukje van aflevering 1. Levertijd 2-4 werkdagen. Het e-book is te verkrijgen bij www.amazon.nl.  

Ga naar de bovenkant