Het is een geloofsavontuur om met mijn werk als Bijbelleraar, spreker en geestelijk begeleider voldoende inkomsten te verwerven. Bij sommige werkzaamheden is er niet of nauwelijks sprake van een vergoeding. Het gaat dan bijvoorbeeld om de overdenkingen op Groot Nieuws Radio. Wil jij me helpen om Gods Woord te verspreiden?

Jouw bijdrage

Je kunt een bijdrage overmaken op NL89 INGB 0001 4851 37 t.n.v. Stichting Witte Velden te Hilversum onder vermelding van 26 OMNICUS*. Je gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Heel hartelijk dank voor je bijdrage! Mag ik je informeren met mijn nieuwsbrief? Schrijf je dan hier in.

Gratis Bijbelstudieboek
Ondersteun je Omnicus structureel met een maandelijkse bijdrage van minimaal 5 euro, dan geef ik je als dank het Bijbelstudieboek ‘Christus alleen – lessen uit de Kolossenzenbrief’**. Wil je deze ontvangen, vul dan het formulier hieronder in.

Ja, ik help mee en ontvang graag het boek ‘Christus alleen’!


    10 euro25 euro50 euro75 euro


    * Bedragen waar geen omschrijving bij staat komen ten goede van Witte Velden. Het wordt op prijs gesteld als de gever bij de overschrijving zijn postcode en huisnummer vermeldt (ter verificatie).

    ** Winkelwaarde € 13,99.