Ik kan Omnicus van harte aanbevelen, omdat Hans een gebalanceerde professional is die geloven, doordenken en oplossen op niveau samenbrengt. Hij brengt dus altijd kwaliteit.”

Prof. dr. Henk Bakker, Full Professor at the James Wm. McClendon Chair for Baptistic and Evangelical Theologies, Vrije Universiteit Amsterdam.

“De cursus ‘Op aarde zoals in de hemel’ is een vernieuwende kijk op het boek Openbaring met een concrete, realistische vertaalslag en toepassing naar onze tijd. Een voorbereiding van Gods kinderen en Zijn Kerk op het hier en nu en de nabije toekomst. Hans daagt ons uit om het getuigenis van Jezus Christus te doorleven, voor te leven en door te geven. Niet een uitleg van Openbaring als het laatste woord, maar een uitleg dichtbij en vanuit het Woord.”

Arjan Vaders, coördinator Wegwijzer College, Almere.

Ik ken Hans Alblas sinds 1999 als iemand die twee keer luistert en dan pas (s)preekt. Hij is in staat om de ander écht te horen en stelt zich ondertussen open voor Gods Woord en Geest. In zijn advies en onderwijs komen die verschillende lijnen prachtig bij elkaar!

Hans Euser MA, netwerkleider ICP Nederland


Hans heeft een bewogen hart om mensen te helpen met Jezus te wandelen. Ik kan Hans erg bij je aanbevelen omdat hij niet enkel Bijbelse kennis doorgeeft, maar ook duidelijk de uitdaging weet te stellen om je relatie met de Heer te onderzoeken en te verbeteren. We zijn door hem erg gezegend toen hij ons kwam ondersteunen om het woord te brengen.”

Johan Bonne, voorganger Vineyard Antwerpen.