“Ik kan Omnicus van harte aanbevelen, omdat Hans een gebalanceerde professional is die geloven, doordenken en oplossen op niveau samenbrengt. Hij brengt dus altijd kwaliteit.”

– Prof. dr. Henk Bakker, Vrije Universiteit Amsterdam

Hans is een boeiende spreker, die Bijbelse inzichten en actualiteit op een pakkende en uitnodigende wijze weet te brengen. De cursus over Openbaring is actueel, persoonlijk en zet je zeker aan het denken. De theologische onderbouwing en Hans’ open wijze van het aanreiken van een ‘ander’ perspectief spreekt een breed publiek aan. Zeker een aanrader deze cursus: Op aarde zoals in de hemel, Openbaring voor deze tijd!

Mark van Bijsterveld, Christengemeente Huizen

“Ik ken Hans sinds 1999 als iemand die twee keer luistert en dan pas (s)preekt. Hij is in staat om de ander ècht te horen en stelt zich ondertussen open voor Gods Woord en Geest. In zijn advies en onderwijs komen die verschillende lijnen prachtig bij elkaar!”

– Hans Euser MA, netwerkleider ICP Nederland

“Tijdens onze gesprekken hebben we het over geestelijke zaken gehad, mijn rol als leider en de balans tussen werk en privé. Hans houdt me een spiegel voor. Hij helpt me om mijn praktische werkzaamheden en taken te verbinden met mijn geestelijke missie. Daarbij durft hij persoonlijk te worden en ook zijn eigen vragen en worstelingen te delen, waardoor er altijd een echt gesprek is.

– Wilfred Hardeman, directeur Groot Nieuws Radio