Van september 2019 tot en met juni 2021 ben ik met luisteraars van Groot Nieuws Radio op ontdekkingsreis door de Bijbel geweest. In mijn wekelijkse overdenkingen op donderdagochtend reisde ik door alle boeken van de Bijbel. Samen zijn we op zoek gegaan naar de rode draad van Gods Woord. Zodat we God en zijn bedoelingen steeds beter leren kennen. De overdenkingen zijn terug te vinden als leesplannen in de Bijbelapp YouVersion. Ga je met ons mee op reis?

Mee op reis?
Zou je misschien met me mee willen doen? Misschien heb je wel waardevolle ontdekkingen, die je met mij en de andere luisteraars wilt delen. Laat dan hieronder je reactie achter. Bedankt!

Op zoek naar de rode draad van de Bijbel.

Beluister hier de eerste overdenking met de inleiding op het thema.

Een paar spelregels voor het reageren:
– Deel vooral je persoonlijke ontdekkingen in Gods Woord, terwijl we samen de Bijbel doorlezen van Genesis tot en met Openbaring. Het gaat hier niet om discussies over specifieke leerstellingen en overtuigingen.
– Druk je altijd positief en respectvol uit, ook naar mensen met wie je het niet eens bent.
– Houd je bijdrage kort en ter zake.
– Reacties worden vooraf door mij gelezen en getoetst. Het kan daardoor even duren voor je reactie zichtbaar is. Ik neem de vrijheid om reacties te weigeren, die naar mijn idee niet positief bijdragen aan onze ontdekkingsreis.
Mooie reis!
Hans Alblas.

Benieuwd naar de leesplannen? Download de YouVersion app of volg de links hieronder:

 

Benieuwd naar de leesplannen? Download de YouVersion app of volg de links hieronder: