Dorcas
Samen in actie voor de allerarmsten: praktisch, bevlogen en vanuit de navolging van Christus. Want als we dit doen voor de minste van Zijn broeders, doen we het voor Hem.

Evangelisch College
Voor een gedegen theologische opleiding of bijbelcursus, waaronder de Evangelische Toerusting School (ETS): in vier jaar de Bijbel door!

Gabriël
Financieel adviseur Natasja Naron fungeert met haar deskundige team als beschermengel voor allerlei situaties in het leven. Hypotheek, verzekeringen of belastingaangifte: vraag het aan Gabriël!

Jabes Verzekeringen
Het broertje van Gabriël wat verzekeringen betreft. Gespecialiseerd in zendelingen en geestelijk werkers. Persoonlijke service, betrouwbaar en transparant.

Muzikale Oase
Zanger, gitarist en entertainer Dave Goedman brengt op zijn unieke wijze precies de juiste sfeer. Voor bijzondere gelegenheden, zowel privé als zakelijk, vanuit het hart van de Vader.

Studio Adiël
Beeldend kunstenaar Bart Kwint heeft al heel wat mooie producties op zijn naam staan. Hij maakte ook het logo van Omnicus. Kijk, bewonder en koop!

Van Minnen uit
Professionele en persoonlijke coaching, counseling of pastorale zorg door Henk en Maria Minnen: samen bouwen aan je leven.