Je geeft als christen leiding aan een bedrijf, organisatie of afdeling. Managementvaardigheden zijn belangrijk maar ook je eigen geestelijk leven. Geestelijke coaching helpt je om een authentiek christelijk leider te zijn en te blijven.

Vitaal en weerbaar
Geestelijke coaching richt zich op jouw innerlijke leven. De coach luistert naar jouw verhaal, stelt verdiepende vragen en helpt je ontdekken wat God nu aan het doen is in jouw leven. Je coach helpt je geestelijk vitaal en weerbaar te blijven, zodat je niet in de gevarenzone komt.

De coach
Ik ben Hans Alblas (MA theologie, School of Spiritual Direction). Als zelfstandig geestelijk coach werk ik met christelijke leiders met verschillende kerkelijke achtergronden. Ik heb ruime ervaring met coaching en begeleiding en ben lid van de beroepsvereniging Gaandeweg.

De begeleiding van Hans heb ik ervaren als persoonlijk, vrij van oordeel, oprecht, beproevend en intelligent. Bovenal staan daarin Gods liefde en waarheid centraal.

Lennard

Meer informatie

Vraag hier de brochure (pdf) aan met meer informatie over geestelijke coaching, de werkwijze en de tarieven.

    Door dit formulier te verzenden, geeft u Omnicus toestemming om uw gegevens te gebruiken om met u te communiceren over het aanbod van geestelijke coaching. Zie ook ons privacybeleid.