God heeft me langs ongedachte wegen geleid. Zo heb ik jaren van ervaring in relatiebeheer/fondsenwerving opgebouwd. Ervaring en expertise die ik graag inzet voor het Koninkrijk van God. Hieronder vertel ik wat ik kan betekenen als adviseur fondsenwerving. Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraak maken, neem dan contact met me op.


Vraag

Steeds vaker nemen particulieren het initiatief om problemen te verhelpen en/of idealen te realiseren middels een stichting. Met een terugtredende overheid en een voortdurende economische crisis, staat de financiering van dergelijke initiatieven echter onder druk. Deskundigheid op het vlak van fondsenwerving heeft niet elk stichtingsbestuur in eigen huis. Dan kan een onafhankelijke, freelance adviseur uitkomst bieden.


Aanbod

In verschillende hoedanigheden heb ik ervaring opgedaan met fondsenwerving/relatiebeheer. Die ervaring strekt zich uit van werving van particuliere donaties, kerkelijke bijdragen en subsidies van vermogensfondsen. Ik ken de principes van fondsenwerving, actuele trends en waardevolle ingangen. Graag denk ik met u mee over een fondsenwervingsstrategie en plan van aanpak en begeleid ik desgewenst de aanvragen bij kerken en fondsen.

Neem voor meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of offerte contact met me op.