Wilt u mij helpen om Gods Woord te verspreiden?
Met uw gift maakt u mijn werk als spreker en bijbelleraar mede mogelijk.
Als dank krijgt u van mij een prachtige cd met 15 inspirerende Bijbelstudies.

Avontuur

Het is een geloofsavontuur om met mijn werk als spreker, bijbelleraar en geestelijk begeleider voldoende inkomsten te verwerven. Bij sommige activiteiten is er niet of nauwelijks spake van een vergoeding. Het gaat dan bijvoorbeeld om het campingpastoraat, de radioprogramma’s en het werk voor Cornerstone. Toch weet ik me er door de Heer toe geleid om op die manier te dienen. De Heer heeft beloofd om te voorzien in wat ons gezin nodig heeft en Hij is daarin betrouwbaar gebleken.

Uw steun

Wilt u mij helpen om Gods Woord te verspreiden? In deze flyer leest u over mijn missie en treft u tevens een machtigingsformulier aan. U kunt natuurlijk ook zelf een bedrag overmaken op NL89 INGB 0001 4851 37 t.n.v. Stichting Witte Velden te Hilversum onder vermelding van 26 OMNICUS*. Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Heel hartelijk dank voor uw bijdrage! Mag ik u informeren met mijn nieuwsbrief? Schrijft u zich dan hier in.

CD als dank

Als dank voor uw gift geef ik u graag een luister-cd cadeau** met daarop de bijbelstudieserie ‘Christus alleen – lessen uit de Kolossenzenbrief’. De cd bevat 15 Bijbelstudies van een kwartier met een totale speelduur van ongeveer vier uur. Wilt u deze ontvangen, maak dan vandaag nog een bijdrage over én vul hieronder uw naam en adresgegevens in. Dank u wel!

Ja, ik help mee en ontvang graag de cd ‘Christus alleen’!

* Bedragen waar geen omschrijving bij staat komen ten goede van Witte Velden. Het wordt op prijs gesteld als de gever bij de overschrijving zijn postcode en huisnummer vermeldt (ter verificatie).

** Winkelwaarde € 6,95.